Renholdsbedriften

Om Renholdsbedriften AS

Siden 2006 har Renholdsbedriften vært en totalleverandør av renholdstjenester og hjulpet både offentlige og private virksomheter med det daglige renholdet.

Renholdsbedriften har spesialisert seg på daglig renhold og renholdstjenester. Vi fokuserer på kvalitet og pålitelighet, samt ordnede arbeidsforhold for våre ansatte. Når vi gjør en avtale vil du vite at dere får et problemfritt renhold.

Vi som arbeider i Renholdsbedriften anstrenger oss hele tiden for å innfri selskapets viktigste serviceprinsipper:

  • Kunden skal ha full verdi for sine penger.
  • Vår faglige og servicemessige kvalitet skal være best i markedet.
  • Våre rutiner for kvalitetssikring og kundekontakt skaper et gjensidig godt samarbeid.

Disse serviceprinsippene er med på å bidra til at det er hyggelig for våre oppdragsgivere å benytte oss, noe som mange av våre fornøyde kunder kan bekrefte.

Renholdsbedriften har avdelinger i Oslo og Akershus, Hedmark og Østfold. Kontakt en av våre avdelingsledere for en gratis og uforpliktende befaring.

Enkel oppstart

Enkel oppstart

Dere får faste renholdere som snakker norsk/engelsk og en fast vikar. Renholder vil få grundig opplæring i gjennomføring av renholdet fra avdelingsleder. Vi strekker oss langt for å sikre en smidig oppstart!

Kvalitetskontroll

Kvalitetskontroll

Våre avdelingsledere utfører tett oppfølging av renholdet i oppstart, for å forsikre oss om at oppstartsperioden går bra. Deretter utføres kvalitetskontroll hver måned. Det fylles ut inspeksjonsrapport ved hvert besøk.

Fleksibel organsisasjon

Fleksibel organsisasjon

Dersom det oppstår problemer av en eller annen art slik at dere trenger hjelp umiddelbart vil du alltid få hjelp av oss. Du vil ikke oppleve å ikke få tak i rett person til rett tid. Vi er tilgjengelig 24/7 gjennom vår vakttelefon 67 91 97 00.

Dyktige renholdere

Dyktige renholdere

Vi legger vekt på kvalitet fremfor kvantitet, og da krever det at vi har stabil arbeidskraft. Vi lønner derfor våre ansatte godt, samtidig som vi setter store krav til pålitelighet og en ryddig fremtreden. Renholdere hos oss blir kurset, slik at de bruker effektive og gode metoder.

To er bedre enn én

To er bedre enn én

For at du skal slippe å bekymre deg for renholdet, lærer vi alltid opp to renholdere til jobben. Hvis den ene er syk eller på ferie, tar vikaren over og dere får fortsatt god kvalitet på renholdet.

7 gode grunner til å velge Renholdsbedriften:

  1. Vi utfører kvalitetskontroll av renholdet - hver måned.
  2. Du får faste, profesjonelle renholdere som snakker norsk/engelsk.
  3. Du får én kundekontakt, med en av våre avdelingsledere.
  4. Det er tett kontakt mellom renholderne og ledelsen.
  5. Vi har en liten administrasjon.
  6. Vi har gode arbeidsbetingelser for våre ansatte.
  7. Vi er kvalifisert som Godkjent Renholdsbedrift.